Викрадачам чоловіка у Луцьку повідомлено про підозру

Викрадачам чоловіка у Луцьку повідомлено про підозру

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про викрадення й незаконне позбавлення волі лучанина та вимагання, вчинене 30-річним уродженцем Луцька, 43-річним киянином та двома мешканцями міста Васильків, що на Київщині (одному з них 30, іншому – 23 роки).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Як відомо, вранці 23 квітня 2018 року зловмисники викрали потерпілого поблизу торгового центру «Гостинець» у Луцьку, силою заштовхали його в автомобіль, перевезли в село Липини Луцького району, де продовжували проти його волі незаконно утримувати у транспортному засобі. 
Застосовуючи до чоловіка погрози та насильство, викрадачі вимагали передати їм грошові кошти в сумі 4 тис. доларів США.

Вже невдовзі завдяки скоординованим діям правоохоронців зловмисників було затримано, потерпілого ж звільнено та госпіталізовано.
Усім чотирьом затриманим повідомлено про підозру в незаконному позбавленні волі та викраденні людини й вимаганні, вчинених за попередньою змовою групою осіб (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 146,   та ч. 2 ст. 189 КК України).
Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Прокурори наполягатимуть на взятті зловмисників під варту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ПортCity розповіли, чого чекати від «Забігу на шпильках»
Наступна новина У Луцьку знову зловили громадян за розпалюванням багаття
Останні новини
Схожі новини