Викрили шахраїв, які надурили волинян на мільйон гривень

Викрили шахраїв, які надурили волинян на мільйон гривень

Волинські оперативники викрили діяльність шахраїв, які лише на Волині обдурили понад два десятки людей. Наразі тривають обшуки на території кількох областей, а також в одній з установ виконання покарань Житомирської області.

Про це повідомляє начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

«Наші оперативники виявили діяльність організованої групи шахраїв, які обдурили більше як два десятки осіб лише на Волині на суму приблизно мільйон гривень. Діяли вони і в інших областях: тож загалом збитки обчислюються десятками мільйонів», – повідомляє Крошко.

Фігуранти видурювали кошти під приводом купівлі товару на різних ресурсах, нібито хотіли надати допомогу від держави, представлялись співробітниками банку тощо. З такими «схемами», на жаль, знайомі потерпілі, які чи не щодня звертаються на лінію 102 про вчинення щодо них шахрайських дій.

Організатор та кілька спільників нині відбувають покарання в одній з установ за скоєння різних злочинів, інші «допомагали» на волі, надаючи свої банківські картки в користування. Загалом до незаконної схеми причетні як мінімум десять осіб.

Під час обшуків уже вилучили низку речових доказів, які свідчать про причетність до шахрайських дій. Слідчі дії тривають.

Читайте також: У волинян виманюють гроші через фейковий сайт ПриватБанку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція розшукує волинян, які намагаються уникнути покарання
Наступна новина За Україну загинули волиняни Володимир Чуйко та Яків Троцюк
Останні новини
Схожі новини