«Він налаштований дуже серйозно», - психолог проаналізував дії терориста у Луцьку

«Він налаштований дуже серйозно», - психолог проаналізував дії терориста у Луцьку

Психолог дав оцінку дій чоловіка, який сьогодні захопив автобус із заручниками у Луцьку. Юрій Калашников каже, що захоплення не є спонтанним, терорист готувався до цього заздалегідь.

Про це пише ТСН.

"Чоловік все це робить усвідомлено. Можливо, він і прийняв для хоробрості амфетамін. Але, ймовірно, він налаштований дуже серйозно. Наскільки я розумію, він заздалегідь готувався до цього. Це не спонтанне захоплення автобуса.  Якщо у нього там немає вибухівки і він ось так грає, тоді виникає запитання, чому він стріляв? Краще готуватись до того, що він буде доводити цю справу до кінця. І потрібно дізнатись, як він до цього готувався", – розповів психолог Юрій Калашников. 

За словами фахівця, утім, є ймовірність, що чоловік може відступити.

"Можливо, у нього є надія на відхід, якщо ось ці вимоги будуть модними, і його посадять на 2-3 роки. Якщо таких думок у нього немає, то він іде до кінця. Чому так, ми не дізнаємось, бо у кого і де він проходив психічне обстеження наразі не відомо. З цього мінімума інформації, яка у нас є, можна лише дуже обережно до цього поставитися, тому що заручники зараз у великій небезпеці", – розповів нам Юрій Калашников. 

Нагадаємо, 21 липня в Луцьку невідомий захопив автобус «Берестечко-Краснилівка» із людьми. Поліція оголосила в місті план «Заручник», центр Луцька перекрили, на місце подій прибула бронетехніка та військові. Згодом терорист висунув вимоги через одну зі своїх сторінок у соцмережах.

«Першому» вдалося поспілкуватися із однією із заручниць (лучанка сама вийшла на зв’язок із редакцією) та з чоловіком, який назвався Максимом Плохим.

Стало відомо справжнє ім’я терориста та деталі з його біографії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Спецоперація зі звільнення заручників у Луцьку: офіційна заява поліції
Наступна новина З'явилося відео, де луцький терорист заходить у автобус
Останні новини
Схожі новини