«Він не знущається над собакою, він її любить», - волонтери про луцького «живодера»

«Він не знущається над собакою, він її любить», - волонтери про луцького «живодера»
Джерело фото: Фейсбук

Волонтери запевнили, що інформація про те, що мешканець однієї з багатоповерхівок Луцька знущається над своєю собакою, не відповідає дійсності.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Моя собака, що захочу, то з нею зроблю»: у Луцьку живодер продовжує знущатися із пса

Про це розповіла волонтерка Анна Хабарова на своїй сторінці у Фейсбук.

Вона написала, що вчора, 18 листопада, приїжджала до чоловіка разом із ще однією волонтеркою. Поки чоловіка не було, жінки поспілкувались з сусідами, і дізнались, що ніхто із мешканців будинку не вважає господаря собаки «живодером».

«Вони повідомили про те, що власник собаки, не знущається над нею, він її любить. Ця людина, яку всі так хочуть вбити, доглядала за хворою матір'ю, яка 36 років була прикована до інвалідного візка, рік назад вона померла. Після смерті матері, чоловік аби заповнити душевну пустоту підібрав на вулиці маленьке цуценя, яке ось уже як рік живе у нього. Чому Боцман на балконі, і власник собаки і сусіди підтвердили, що він її зранку вигулює і коли йде з дому залишає на балконі, часом він залишає ключі від квартири і сусіди допомагають з вигулом собаки та харчуванням», – розповіла вона.

За її словами, чимало лучан не розібрались у ситуації і назвали чоловіка «живодером».

«Сусіди також повідомили і про те, що останнім часом тій людині погрожують фізичною розправою і вже були навіть такі спроби. Та людина зі сльозами на очах сказала, що він собаку не віддасть і не продасть!!!! Знаєте є такий вислів не судіть і не судимі будете!!! Дякую, що хватило сил дочитати цей пост до кінця, фото Боцмана додаю! Шануйтесь і не втрачайте людської мови, спілкування, вміння допомогти іншим. Зрозуміти іншого», – підсумувала жінка.

Також вона запевнила, що при розмові з чоловіком попросила його не закривати пса на балконі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Ковельщині освятили храм. ВІДЕО
Наступна новина Курс валют на 19 листопада: євро здорожчало, долар майже не змінив позицій
Останні новини
Схожі новини