«Він ніколи не жалівся і не опускав руки»: спогади про десантника з Волині Владислава Богомаза

«Він ніколи не жалівся і не опускав руки»: спогади про десантника з Волині Владислава Богомаза

Солдат Владислав Богомаз загинув 27 лютого 2024 року при виконанні бойового завдання в районі села Іванівське Бахмутського району Донеччини. Воїну було 24 роки.

Спогади про захисника опублікували на платформі Меоріал героїв. 

Владислав народився в селі Бережці Волинської області. Закінчив місцеву школу. У 2015-2018 роках навчався у професійно-технічному училищі №22 селища Луків. Працював за кордоном. Обожнював риболовлю.

З 2020 року проходив службу за контрактом у Збройних Силах України. Служив у 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді. Був водієм-механіком розрахунку самохідного артилерійського взводу самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону. Виконував бойові завдання на території ООС. З початком повномасштабної війни продовжував разом із побратимами боронити країну від окупантів. Отримав відзнаку «Сталевий хрест».

«Мій брат віддав своє життя, захищаючи усіх нас… Він був найкращим братом та сином, попри важкість, ніколи не жалівся та не опускав рук. Для нас він завжди був та залишається справжнім героєм», – розповіла молодша сестра загиблого Анна.

Поховали десантника в рідному селі.

У Владислава залишились батьки, молодші брат і сестра.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині віддали останню шану 32-річному Герою Олегу Мельнику. ФОТО
Наступна новина Волинян запрошують долучатися до Сил спеціальних операцій
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні