На Волині віддали останню шану 32-річному Герою Олегу Мельнику. ФОТО

На Волині віддали останню шану 32-річному Герою Олегу Мельнику. ФОТО

Вчора, 15 вересня у Колківській громаді провели в останню земну дорогу 32-річного Героя Олега Миколайовича Мельника, з села Боровичі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади. 

Мужній воїн з честю та гідністю виконав свій обов’язок громадянина України, щодо захисту своєї держави. До останнього залишився вірним своїм побратимам, своєму народу та своїй Батьківщині.

Останні хвилини прощання з Героєм на рідному обійсті.... І остання дорога до храму Різдва Пресвятої Богородиці, де відспівали Героя.

Після спільної молитви колона з тілом загиблого Героя вирушила на місцеве кладовище. Тут зібралися рідні, сусіди, знайомі та всі, кому небайдуже людське горе і доля України.
У спільній молитві присутні благали Всевишнього прийняти душу невинно вбитого Героя Олега у Царство Небесне,  він вчинив найбільший подвиг – віддав своє життя за ближнього, за кожного з нас.

На  кладовищі, де вже майорять жовто-блакитні прапори, сьогодні над свіжою могилою додався ще один український стяг. З усіма військовими почестями тут поховали загиблого Захисника України Олега Мельника

Ніякими словами не вгамувати пекучий біль і не загоїти душевні рани рідних від непоправної втрати. Світлий спомин про Героя України Олега, вдячність за його подвиг назавжди житиме в наших серцях.

Вічна та світла пам'ять Захиснику України Олегу!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд планує дозволити іноземцям обіймати офіцерські посади у ЗСУ
Наступна новина «Він ніколи не жалівся і не опускав руки»: спогади про десантника з Волині Владислава Богомаза
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні