Вишиванки з історією та корпоративна традиція: як пройшов День вишиванки у «Kromberg&Schubert». ФОТО

Вишиванки з історією та корпоративна традиція: як пройшов День вишиванки у «Kromberg&Schubert». ФОТО

Працівники підприємства «Kromberg&Schubert» до Дня вишиванки прийшли на роботу одягненими в автентичне українське вбрання.

PR-менеджер «Kromberg&Schubert» Тетяна Сомова розповіла для «Першого», що таку ідею кілька років тому підтримали працівники заводу. Наразі це вже стало традицією.

«Хтось прийшов у сучасних вишиванках, хтось – у дуже давніх, які мають свою історію, бо передані від бабці, прабабці. Одна з працівниць принесла з собою вишиванку, в якій воював рідний брат її прадіда. Для її сім’ї ця реліквія – безцінна», – каже Тетяна Сомова.

З її слів, таку ініціативу у підприємстві вирішили зробити частиною корпоративної традиції.

«Цього року ми запропонували людям взяти участь у конкурсі на найкреативніше групове селфі у вишиванках. Під певними хештегами працівники публікували свої фото у Facebook, за трохи ми проведемо голосування та визначимо переможця. Відділ, який стане кращим, отримає подарунок», –зауважила PR-менеджер.

Жінка додає, що на підприємстві люди працюють у три зміни. Тому 17 травня у цеху було багато працівників, одягнених у вишитий одяг, навіть у нічну зміну. Вони це роблять, аби підкреслити українську унікальність, а також ще й тому, що їх це дуже згуртовує.

«Справді, вчора ніби був звичайний робочий день, але коли більша частина колективу одягнула вишиванки, то на заводі відчувався особливий настрій. Сподіваюсь, що з роками ця традиція лише розвиватиметься. А ми придумуватимемо ще якісь конкурси та заохочення», – ділиться Тетяна Сомова.

Пропонуємо читачам переглянути фоторепортаж від «Першого».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку «гасили» торговий центр. ВІДЕО
Наступна новина На Івано-Франківщині екс-військовий «випадково» зберігав боєприпаси
Останні новини
Схожі новини