Високими податками влада «вбиває рекламний бізнес» в Луцьку

Високими податками влада «вбиває рекламний бізнес» в Луцьку

Луцька влада значно підняла плату за розміщення в місті реклами на білбордах, і галузь може не потягнути таку фінансову нагрузку.

Про це у себе в Facebook повідомив директор Printing Lutsk Павло Цапюк.

«Наше підприємство за свій перелік білбордів, у міську казну сплачувало щомісяця протягом 2017-го року орієнтовно 36-37 тисяч гривень. Щомісяця. 36-37 тисяч гривень. І це з так званою "знижкою", яка фактично була випрошена з року в рік і тримала цей тариф в адекватних ринкових рамках.

Скажіть, друзі, багато хто платить в казну свого міста такі гроші щомісяця? А вже в січні ця сума - щомісячна плата - зросла на 77%, ну і відповідно полізла далеко за пів сотні тисяч. Друзі, більше 50000грн. Щомісяця.

Звісно, навіть та цифра була завищена на відсотків 30-50 в порівнянні з усіма подібними обласними центрами України. Але вчора вона ще підскочила. На 49%. Тепер за рік лише наше підприємство має платити близько мільйона. Цифрами краще - близько 1000000грн. Це перебор. Соррі. І хоч я не коваль і не землероб. Але це перебор», – написав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Радіо-дитина: ведуча у США народила в прямому ефірі
Наступна новина Поліція розшукує 46-річного лучанина за підозрою у шахрайстві
Останні новини
Схожі новини