Визначені дати старту українських клубів в єврокубках

Визначені дати старту українських клубів в єврокубках
Фото ілюстративне

П’ять українських футбольних клубів готуються до виступів у континентальних турнірах в сезоні 2021/22, а в УЄФА вже визначилися з датами стартових раундів своїх змагань.

Український футбольний сезон 2020/21 вже позаду, відгриміли баталії в чемпіонаті та кубку країни – обидва ці турніри виграло київське «Динамо». І тепер свіжі новини спорту вже присвячені майбутньому. А саме – виступам українських клубів в євро кубках, яких з нового сезону буде вже три – Ліга чемпіонів, Ліга Європи та нове змагання від УЄФА – Ліга конференцій.

В цьому новоствореному турнірі виступлять одразу два представники України – полтавська «Ворскла» та «Колос» з Ковалівки. Полтавці розпочнуть свій шлях в Лізі конференцій 22-го липня, з другого кваліфікаційного етапу, а можливих суперників дізнаються під час жеребкування 16-го червня. А от «Колосу» пощастило трохи більше – команда почне турнір з третього раунду кваліфікації, його перший матч буде зіграно аж 5-го серпня, тоді як жеребкування проведуть 19-го липня.

В Лізі Європи український клуб буде лише один, принаймні у тому випадку, якщо в цей турнір не «спуститься» хтось з українських грандів, які почнуть шлях у Лізі чемпіонів. Як повідомляє портал BetON, де завжди можна відшукати свіжу та актуальну інформацію про єврокубки та інші футбольні баталії, єдиним представником УПЛ в ЛЄ буде луганська «Зоря». І почнуть свою ходу футболісти, які змушені тимчасово базуватися у Запоріжжі, з раунду плей-офф кваліфікації. Тобто для потрапляння у групову стадію, «Зорі» треба буде здолати одного суперника. Перший матч луганська команда зіграє 19 серпня, а суперника дізнається 2-го числа останнього літнього місяця.

Нарешті, до головної «страви» футбольних єврокубків – Ліги чемпіонів. Тут Україна гарантовано буде представлена у груповому раунді діючим чемпіоном – «Динамо», яке стартуватиме в континентальному змаганні вже у середині вересня (14-го або 15-го числа). А от «Шахтарю», який посів другу сходинку в підсумковій таблиці Прем’єр-ліги, доведеться долати два раунди кваліфікації, аби доєднатися до «динамівців» в основній сітці турніру. Першу гру відбору «Гірники» мають зіграти вже 3-го або 4-го серпня, а ім’я свого суперника дізнаються 19 липня. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу на Волині ніхто не помер від коронавірусу. Одужало - 86
Наступна новина Біля Луцька затримали священника у жіночому одязі
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні