Влада Луцька обіцяє взятися за добудову 13-ї школи вже наступного року. Гроші проситимуть у держави

Влада Луцька обіцяє взятися за добудову 13-ї школи вже наступного року. Гроші проситимуть у держави

Для будівництва нового корпусу Луцької загальноосвітньої школи №13 Луцька міська рада планує звертатися до державної влади, аби це будівництво профінансували за кошти Державного фонду регіонального розвитку у 2020 році.

Про це йдеться у відповіді Луцькради на петицію про будівництво нового корпусу школи.

Раніше лучанин Віктор Фещук зареєстрував петицію, у якій поставив до міськради вимогу «закласти в бюджет Луцька на 2020 рік кошти для будівництва корпусу Загальноосвітньої школи 13, оскільки  діти, їхні батьки, вчителі і жителі цілого мікрорайону цього потребують».

Петиція набрала 316 голосів. (на правилами петиції розглядають, коли вони набирають 300 і більше голосів)

У відповіді на петицію йдеться:

«Луцькою міською радою на 2020 рік буде подана пропозиція щодо включення вище зазначеного об’єкту до Переліку інвестиційних проектів, які будуть фінансуватися за кошти ДФРР у 2020 році».

«Також буде направлено лист народному депутату України від міста Луцька про подачу заявки у Міністерство фінансів на надання субвенції з державного бюджету (відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій)» - заявили у міськраді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинським шахтам дали 14 мільйонів гривень. Віддадуть на зарплати
Наступна новина Газовики на Волині перевірять 10 тисяч кілометрів газопроводів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні