Влада, створена з випадкових особистостей, – Сергій Григоренко про керівництво Луцька

Влада, створена з випадкових особистостей, – Сергій Григоренко про керівництво Луцька

Експерт ГО «Центр розвитку урядування» Сергій Григоренко розкритикував тимчасову владу Луцька, через дії якої – під загрозою існування рекламного бізнесу. 

Про це йшлося 28 лютого під час круглого столу щодо підвищення цін на рекламу у Луцьку, – пише Волиньпост

Григоренко розповів, що всі керівники, які перед тим були при владі, сприяли бізнесу і, у разі конфліктів, були арбітрами між громадськістю і владою. Натомість, за його словами, укропівська влада навпаки сама роздмухує конфлікти.

Перший із них виник навколо ринків міста, коли проект про створення КП «Луцькі ринки» надійшов депутатам за день до сесії, а не за 21 день, як вимагає законодавство. За таким же принципом «просунули» під час засідання виконкому проект про здорожчання реклами на майже 50%.  

«Після смерті Миколи Романюка «УКРОП» в шахрайський спосіб здобув владу у Луцьку. Ця влада сама створює конфлікти», – сказав Григоренко. 

Він також назвав штучним конфлікт навколо McDonalds та спрогнозував, що наступна проблемна ситуація виникне із маршрутниками. «Влада, створена з випадкових особистостей», – додав експерт. Мовляв, ці люди діють непрофесійно. 

Підняття цін Сергій Григоренко назвав наступом на бізнес та зауважив, що тільки під час таких круглих столів люди можуть висловити свою думку, адже влада не долучає їх до обговорень.

Нагадаємо, експерт ГО «Центр розвитку урядування» Тарас Яковлев вважає підвищення цін на рекламу у Луцьку спробою довести рекламний бізнес до банкрутства. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати Луцькради вперше в історії міста заблокували трибуну та роботу мерії, - Микола Федік
Наступна новина У волинянки з гаража вкрали 26 рулонів тканини
Останні новини
Схожі новини