Власник Lamborghini сплатив 1,2 мільйона митних платежів

Власник Lamborghini сплатив 1,2 мільйона митних платежів
джерело фото: eimg.pravda.com

Власник вилученого на Волинській митниці ДФС автомобіля LAMBORGHINI сплатив до бюджету 1,2 мільйона гривень митних платежів.

Днями співробітники податкової міліції Волині скерували до суду кримінальне провадження за фактом умисного ухилення від сплати податкових та митних платежів при здійсненні ввезення з Федеративної Республіки Німеччина на митну територію України транспортного засобу марки LAMBORGHINI HURACAN COUPE AVIO, 2017 року виготовлення.

Під час досудового розслідування встановлено, що мешканець міста Харкова в травні намагався перевезти згаданий автомобіль через пункт пропуску «Ягодин».

Чоловік подав органу доходів і зборів документи, які містили неправдиві відомості, необхідні для визначення митної вартості товару. Так він ухилився від сплати податкових та митних платежів на загальну суму 1,2 млн. гривень.

Чоловік відшкодував у повному обсязі збитки, завдані державі. До суду скерували клопотання про звільнення мешканця Харкова від кримінальної відповідальності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Красуні «Бандерштату-2018». ФОТО
Наступна новина Чоловік під приводом ремонту видурив у лучанки 15 тисяч
Останні новини
Схожі новини