На Волині внаслідок зіткнення легковика та буса загинули люди

На Волині внаслідок зіткнення легковика та буса загинули люди

У селі Кременець на Волині сталася смертельна ДТП, внаслідок якої двоє людей загинуло, а двоє травмувалися.

У суботу, 16 грудня, о 08:10 до Служби 101 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу села Кременець Рожищенського району в результаті ДТП зіткнулися легковий автомобіль «Опель-вектра» та бус «Фольксваген», пише Район.Рожище.

Внаслідок ДТП 53-річний пасажир легкового автомобіля загинув на місці події, а ще троє людей були заблоковані у понівеченому автомобілі, - повідомляють у прес-службі ДСНС.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт були направлені співробітники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожища.

За допомогою шанцевого інструменту та гідравлічних ножиць вони демонтували пошкоджені елементи легкового автомобіля, вивільнили водія та пасажира й передали до рук медиків, а ще один пасажир зумів вибратися самотужки.

Водій легкового авто помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні, а двоє чоловіків 1994 р.н. госпіталізовані у важкому стані та стані середньої важкості. Насамкінець співробітники ДСНС вилучили тіло загиблої людини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні — спалах кору. ВІДЕО
Наступна новина Бюджетна комісія не визначилася з розподілом стабілізаційної дотації | Волинська обласна рада
Останні новини
Схожі новини