Вночі у Луцьку п'яний водій в'їхав у електроопору. ФОТО. ВІДЕО

Вночі у Луцьку п'яний водій в'їхав у електроопору. ФОТО. ВІДЕО
Місце аварії на вулиці Клима Савура (фото: Фейсбук)

Ввечері у неділю, 17 лютого, у Луцьку патрульні поліцейські затримали двох нетверезих водіїв.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Волинської області.

У неділю, 17 лютого, близько 22 години, по вулиці Клима Савура у Луцьку водій Opel не впорався з керуванням та наїхав на металевий паркан, електроопору і пошкодив гаражну споруду.

Патрульні встановили, що автомобілем керував 32-річний громадянин, він пройшов перевірку на стані сп’яніння – 0, 62 проміле. Разом з ним в автомобілі перебувало 2 пасажирки – ніхто в ДТП не постраждав. На винуватця оформили 3 протоколи, які спрямують в суд. Автомобіль евакуювали.

Ще одного нетверезого водія виявили по вулиці Данила Галицького. Чоловік намагався чинити опір інспекторам та хотів утекти, однак його наздогнали і затримали за допомогою спецзасобів. На місці провели огляд на стан сп’яніння –1, 86 проміле. На винуватця оформили постанову і протокол.

Двох нетверезих водіїв зупинили патрульні і на посту у с. Вишнів. Один з них мав 2, 74 проміле алкоголю, інший від проходження перевірки відмовився, тож обоє отримали відповідні протоколи.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під Луцьком продається комерційна нерухомість
Наступна новина Волинянка – серед найталановитіших молодих учених країни
Останні новини
Схожі новини