Водій ковельської маршрутки відмовляється возити пільговиків

Водій ковельської маршрутки відмовляється возити пільговиків

Водій ковельської маршрутки відмовився пускати інваліда I групи Віктора М. у автобус, поки останній не оплатить проїзд.

Про цей неприємний факт повідомив депутат Ковельської міської ради Олександр Головань під час засідання чергової 33-ї сесії ради, передає «Про Ковель».
    
При вході до салону він показує відповідне посвідчення та їде у визначеному напрямку. Однак на початку листопада і ще пізніше водій вищезазначеного транспортного засобу навідріз відмовився впускати інваліда до маршрутки, вимагаючи від нього оплату за проїзд. Віктора Ярославовича це дуже обурило і він поскаржився депутату міської ради. А депутат, у свою чергу, через відповідний запит, який підтримала більшість депутатського корпусу, звернувся до компетентних служб із проханням розібратися в даній ситуації і наказати винних. 
    
«Незважаючи навіть на той факт, що виконавчий комітет Ковельської міської ради уклав договір на видатки та компенсацію фізичним та юридичним особам, які здійснюють пільгове перевезення окремих категорій громадян в міському транспорті загального користування, водій маршруту «Льонзавод-Незалежності» (ТзОВ «Галактика-Авто») порушуючи закон, займається вимаганням коштів у інвалідів, за що передбачена кримінальна відповідальність», - підсумував депутат. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто керуватиме Руденським психоневрологічним інтернатом?
Наступна новина Пологи, коштовності і «героїновий» розіграш: кумедні випадки з життя волинських митників
Останні новини
Схожі новини