Водій маршрутки Рівне-Луцьк виганяв з автобуса учасника АТО. ФОТО

Водій маршрутки Рівне-Луцьк виганяв з автобуса учасника АТО. ФОТО

Мешканка Рівного Юлія Собуцька заявила, що водій маршрутки Рівне-Луцьк відмовився везти учасника АТО вигнав його з автобуса.

Про це вона пише в Facebook.

«Напівпорожня маршрутка Луцьк - Рівне. Водій перевіряє квитки... Підходить до чоловіка років 30, той із вологим поглядом показує довідку учасника бойових дій АТО. Той пояснює, що в касі чомусь не дали безкоштовний квиток, а грошей він не має», – написала Собуцька.

Вона розповіла, що водій зі спокійним виглядом став виганяти військового з маршрутки, проте дівчина заплатила за нього необхідну суму, щоб чоловік міг добратися додому.

«Де душа і серце водія та касира? Вони що, забули Небесну сотню, забули інші тисячі загиблих, забули тисячі калік? Це так страшно сприймати смерть цих хлопців за норму, та ми їм маємо цілувати за Віру, за Волю, за Україну"

Хлопець щиро подякував і цілу дорогу дивився у вікно (йому було соромно на мене глянути), а я писала цей текст і тихо плакала», - написала дівчина.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нацбанк назвав купюру, яку підробляють найчастіше
Наступна новина Людство може повністю відмовитись від алкоголю в майбутньому: вчені назвали причину
Останні новини
Схожі новини