Водій телеканалу «Аверс» подав до суду на патрульних

Водій телеканалу «Аверс» подав до суду на патрульних

У Луцькому міськрайонному суді розпочали розгляд позову водія телеканалу «Аверс» Олександра Токаєва до інспектора роти №3, лейтенанта поліції Андрія Переходька.

Нагадаємо, ввечері 20 квітня патрульні зупинили автомобіль телеканалу, вказавши водієві, що в автівці не працювала фара в режимі ближнього світла.

Водій не виконував законні вимоги полісменів, не показував документів, а згодом викликав на місце «групу підтримки» - своїх колег із телеканалу. Інцидент закінчився у міськвідділі поліції, де встановили особу водія.

Читайте також: «Аверс» нібито «запікав» лайку патрульного, але її насправді не було, - волинська поліція. ВІДЕО

Крім того, патрульні склали на Олександра Токаєва об’єднану постанову за ч. 1 ст. 121 та за ч. 1 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення (йдеться про керування несправним автомобілем та про невиконання вимог поліцейського пред’явити документи).

Водій телеканалу «Аверс» Олександр Токаєв із захисником та колегами

Інспектор Андрій Переходько із захисником

У вівторок ж, 14 травня, суддя Луцького міськрайонного суду Анатолій Пахолюк почав розгляд цієї справи.

Як стало відомо, водій телеканалу позивається до патрульного з вимогами скасувати постанову про його притягнення до адміністративної відповідальності.

Заслухати свідків та почути думки обох сторін поки не вдалося, адже розгляд справи перенесли на 5 червня у зв’язку з тим, що сторона позивача не отримала відзивні вимоги, надіслані їй стороною патрульного, а відтак не мала можливості підготувати заперечення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили локації, де буде відбуватися Lutsk Fashion Weekend Summer 2018
Наступна новина На ZAKUPKI.PROM.UA оформили перші тендерні гарантії від ПриватБанку
Останні новини
Схожі новини