Водій, який збив скутериста, отримав два роки умовно

Водій, який збив скутериста, отримав два роки умовно

Водій автомобіля Volvo, який врізався в моторолер на вулиці Потебні в Луцьку, отримав два роки умовно.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 21 березня, передає ІА Волинські новини.

Як вдалося встановити суду, 11 травня близько 19:20 обвинувачений, керуючи технічно справним автомобілем марки «VOLVO V40», рухався по другорядній дорозі вулицею Потебні в напрямку до вулиці Гнідавської зі сторони вулиці Баранова у місті Луцьку. Зокрема, виїжджаючи на перехрестя нерівнозначних доріг, де головною є дорога по вулиці Львівській, водій проігнорував вимогу дорожнього знаку «проїзд без зупинки заборонено» та всупереч вимог «Правил дорожнього руху України» проявив неуважність та не стежив за дорожньою обстановкою, таким чином не надавши дорогу моторолеру «LIFAN SG1 50T-8», що рухався в крайній лівій смузі руху вулиці Львівської зі сторони вулиці Володимирської, та допустивши зіткнення з цим транспортним засобом.

Внаслідок порушення ПДР водієм «VOLVO», водій моторолера отримав середні та тяжкі тілесні ушкодження, зокрема відкритий подвійний перелом обох кісток правої гомілки зі зміщенням, а також перелом стегнової кістки.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та неооспорював фактичні обставини злочину.

Суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк роки, проте на підставі ст.75 КК України звільнив від відбуття покарання, якщо він протягом 2 років не вчинить нового злочину.

Фото Волинских новин


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Програма «Ревізор» побувала у луцькому супермаркеті «Салют». ВІДЕО
Наступна новина Дзідзьо закликав українців підтримувати чистоту в місті і на природі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини