Водія авто, який «дрифтував» у Луцьку, правоохоронці склали протокол

Водія авто, який «дрифтував» у Луцьку, правоохоронці склали протокол

Учора, 13 березня, у соцмережах було опубліковане відео, де автомобіль Mercedes Benz, порушуючи ПДР поблизу одного з розважальних центрів Луцька, наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

Екіпаж патрульних, який здійснював патрулювання вулицями міста, згодом виявив цей легковик, водій якого під час руху не користувався ременем безпеки, – повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Його зупинили. Водієві та пасажирам провели профілактичну бесіду щодо важливості дотримання ПДР. А також на керманича склали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

«Нагадуємо, що дрифтувати на автодорогах та в людних місцях — дуже небезпечно не тільки для водія, а і для інших учасників руху, адже авто може легко вийти з-під контролю та спричинити непоправні наслідки. Не порушуйте ПДР та дбайте про безпеку свою і оточуючих», – закликають правоохоронці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин розробив пристрій для швидкого нарізання стрічок на маскувальні сітки
Наступна новина Електрики, водії, механіки: волинян запрошують на службу в 100 бригаду ТрО
Останні новини
Схожі новини