Водія автобуса, який на Волині збив пішохода, визнали невинним

Водія автобуса, який на Волині збив пішохода, визнали невинним

На Волині визнали невинним водія автобуса, який здійснив наїзд на пішохода.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Ковелі на вулиці Брестській о 13-й годині 40 хвилин 11 жовтня 2017 року, – пише Район.Ковель.

Керуючи автобусом «Еталон БАЗ», 24-річний водій місцевої фірми «Галактика Авто» не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на пішохода.

У відділі поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження, яке через 19 днів закрили. Матеріали про притягнення водія до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху поліція направила до суду.

В судовому засіданні водій автобусу свою вину визнав повністю, пояснив, що дійсно, порушив правила і допустив наїзд на пішохода, а транспортний засіб, яким він керував, будь-яких механічних пошкоджень не зазнав.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Ірина Логвинюк провадження у справі закрила за відсутністю у діях працівника автобусної фірми «Галактика Авто» складу адміністративного правопорушення. Про долю потерпілого пішохода, на якого було скоєно наїзд, у постанові суду нічого не сказано.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Банк наближеної до Януковича особи під час Майдану вивів в офшор мільйони доларів: розслідування
Наступна новина У PremierCity для захисників Донецького аеропорту організували показ прем’єри фільму «Кіборги»
Останні новини
Схожі новини