У PremierCity для захисників Донецького аеропорту організували показ прем’єри фільму «Кіборги»

У PremierCity для захисників Донецького аеропорту організували показ прем’єри фільму «Кіборги»

7 грудня в прокат вийшов довгоочікуваний український фільм про незламність сили духу наших захисників – «Кіборги». Не зважаючи на те, що у Луцьку не передбачено допрем’єрного показу фільму у PremierCity, спільно з волонтерським рухом «Меценати для солдата» та ТРЦ ПортCity, знайшли можливість запросити пів сотні військових та членів їх родин, які безпосередньо захищали летовище на прем’єру.

Увечері в четвер у кінотеатрі PremierCity – людно, чоловіки у формі разом з дружинами прийшли на прем’єру фільму «Кіборги». Управляючий кінотеатром Сергій Антоновський зазначив, що неймовірно приємно бачити саме таких гостей у кінозалі. За його словами кожна їх життєва історія заслуговує на екранізацію, тож «Кіборги» - це перша ластівка в нашому кінематографі, а попереду ще багато фільмів про справжніх Героїв.

Управляюча «Порт Сіті Груп» Наталія Антоненко подякувала присутнім у залі за те, що сьогодні цей захід може відбувся, адже ми маємо мир. Вона розповіла, що в рамках проекту «Тому, що не байдуже» уже понад 2,5 тисяч героїв, жінок та дітей мали нагоду відпочити у ПортCity, поспілкуватися та цікаво провести час.

Керівник волонтерського руху «Меценати для солдата» Руслан Теліпський зауважив, що йому завжди приємно спілкуватися з нашими захисниками та організовувати для їх сімей цікаві заходи.

Волинський кіборг Вадим Ваврищук подякував за організацію кіноперегляду. Він додав, що дуже приємно перебувати в залі з своїми побратимами й мати нагоду не лише переглянути стрічку про події, які вони пережили, а й поспілкуватися. Майже усі Герої були з дружинами, які завжди підтримували чоловіків, іноді, навіть не здогадуючись який жах їм довелося пережити. Запросили на захід й волонтерів.

Окрім того, привітати кіборгів приїхав й голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, який вручив почесні грамоти захисникам Донецького  аеропорту.

Після перегляду прем’єри «Кіборгів» військових з дружинами запросили на гостину у ресторацію «Брама», де вони мали нагоду у невимушеній атмосфері поспілкуватися з побратимами та  обговорити фільм.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Водія автобуса, який на Волині збив пішохода, визнали невинним
Наступна новина У Луцьку стартує фестиваль джазу Jazz Bez
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні