Водія, який образив матір загиблого бійця, звільнили

Водія, який образив матір загиблого бійця, звільнили
Фото ілюстративне

У Луцьку звільнили водія маршрутки №10, котрий образив матір загиблого учасника АТО.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила волонтерка Наталія Єпіфанович та у коментарі підтвердив ІА ВолиньPost і начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов.

Нагадаємо, У Луцьку водій маршрутки №10 образив матір загиблого учасника АТО, бо привселюдно сказав, що у неї «фальшиве посвідчення». Згодом водій відвідав могилу загиблого військового і вибачився перед його матір’ю.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов повідомив, що водія маршрутки від сьогодні відсторонили від роботи.

«Сьогодні була зустріч в кабінеті директора підприємства, де були атовці та водій. Попередньо, має бути рішення, що водій має бути звільнений із роботи. Тим паче, що він сьогодні говорив, що не було такої ситуації, а після того, як передивилися відеозаписи в автобусі, усе підтвердилося. Думаю, що звільнення водія буде однозначно, вибачення його буде йти. Директор вже вибачився перед мамою. Це поведінка неприйнятна», - сказав посадовець.

"Знаєте, друзі, я не є прихильником жорстоких дій, як писали в коментарях стосовно водія. Я звикла розібратися і далі діяти. Шофер людина непогана, яка пішла на контакт. Мені шкода, що його звільнили, в його віці знайти роботу важко, але сталося так! Я не вперше чую і беру участь у розв'язанні конфлікту з перевізниками і це є та людина, яку шкода, що залишилися без роботи, але є як є. Тому закликаю всіх водіїв маршрутних перевезень: думайте і міняйте відношення до пільговиків", - написала волонтерка Наталія Єпіфанович.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку перекрили рух вулицею Теремнівською
Наступна новина Мінкультури спробує закрити канали Медведчука і в YouTube
Останні новини
Схожі новини