Волинь — 20-та в рейтингу витрат бюджетних коштів на ремонти. ТОП-5 об'єктів

Волинь — 20-та в рейтингу витрат бюджетних коштів на ремонти. ТОП-5 об'єктів

Громадська організація “Антикорупційний штаб” провела моніторинг витрат на ремонти за бюджетні кошти по всій Україні в рамках “Карти ремонтів”. Волинська область посіла 20-те місце в рейтингу витрат на ремонти доріг та інше 2019 — 2020 років.

Так, на Волині витратили на ремонти, відновлення та реконструкцію різних об’єктів 9,9 мільярдів гривень бюджетних коштів. До слова, на ремонти в сусідній Львівській області виділили майже на 20,7 мільярди гривень більше, а в Рівненській — на 0,6 мільярдів менше.

Більше половини витрачених коштів — 5,2 мільярдів — це ремонт доріг. На ремонт чи будівництво інших об’єктів витратили близько 4,7 мільярдів гривень. Представляємо ТОП-5 найдорожчих об’єктів:

  1. Найбільшу суму витратили на Нове будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у с. Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області — 111,5 мільйонів гривень.
  2. На другому місці — Капітальний ремонт вулиці Дубнівської в місті Луцьку Волинської області: загалом 87,0 мільйонів гривень.
  3. На третьому місці — капітальний ремонт проспекту Волі від вулиці Шопена до Київського Майдану в місті Луцьку: 63,4 мільйонів гривень.
  4. На четвертій позиції — будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с. Світязь Шацького району Волинської області (коригування): 53,4  мільйонів гривень.
  5. Замикають п’ятірку роботи з Капітальний ремонт лікувального корпусу КП «Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Волинської обласної ради по вул. Львівській, 50 в м. Луцьку Волинської області: 51,0 мільйонів гривень.

Повний рейтинг областей можна переглянути тут.

Читайте також: У Луцьку буде центр для безпритульних та колишніх в'язнів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку буде центр для безпритульних та колишніх в'язнів
Наступна новина У Луцьку відремонтують проспект Соборності за 28 мільйонів
Останні новини
Схожі новини