Волинь боргує «Укрзалізниці» 6 мільйонів за пільговиків

Волинь боргує «Укрзалізниці» 6 мільйонів за пільговиків


Волинська область заборгувала компані «Укрзалізниця» шість мільйонів гривень за перевезення громадян пільгових категорій.

Як повідомив директор департаменту інформаційної політики та зв’язків із громадськістю «Укрзалізниці» Костянтин Жура, загальний борг органів влади перед товариством за 11 місяців 2017 року за послуги з перевезення пільговиків склав 406,8 мільйона гривень, передає ІА Волинські новини.

У цілому збитки «Укрзалізниці» від пасажирських перевезень за вказаний період становлять близько 9,6 мільярда гривень.

Водночас середній вік усіх наявних в «Укрзалізниці» вагонів (4,6 тисячі одиниць) становить 29,3 року, а відсоток їхньої зношеності складає майже 93 %, «при цьому лише 2,9 тисячі вагонів знаходяться в робочому парку та відповідають вимогам нормативної документації». Усі вони задіяні в пасажирських перевезеннях.

За словами Костянтина Жури, «без державної підтримки забезпечувати пасажирські перевезення в наявних обсягах буде неможливо».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Житомирщині моторошне побоїще в кафе: відвідувача застрелили. ВІДЕО
Наступна новина На Волині готуються святкувати 8 березня
Останні новини
Схожі новини