На Житомирщині моторошне побоїще в кафе: відвідувача застрелили. ВІДЕО

На Житомирщині моторошне побоїще в кафе: відвідувача застрелили. ВІДЕО

В Коростені (Житомирська область) 3 березня стався конфлікт між відвідувачами одного з місцевих кафе, який переріс в стрілянину з жертвами.

Як розповіли в прес-службі Національної поліції Житомирської області, в результаті події одна людина загинула, передає «Знай».

"Після нетривалого спілкування між ними виникла бійка, яка закінчилася стріляниною. Один з чоловіків отримав поранення черевної порожнини, що в подальшому призвело до його смерті, інший - наскрізне поранення грудної клітини", - йдеться в повідомленні.

Всі причини і обставини трагедії з'ясовуються. Чому між відвідувачами розгорілася сварка з такою трагічною кінцівкою, поки що залишається невідомим. При цьому наголошується, що обидва чоловіка раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за хуліганські дії в складі груп і інші правопорушення.

Правоохоронці порушили кримінальну справу відразу за кількома статтями КК: "Умисне вбивство", "Замах на злочин", "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Разумовський про підняття цін на рекламу: «Це зроблено не порядно та несправедливо»
Наступна новина Волинь боргує «Укрзалізниці» 6 мільйонів за пільговиків
Останні новини
Схожі новини