Волинь: хроніка пригод вівторка, 26 лютого. ФОТО

Волинь: хроніка пригод вівторка, 26 лютого. ФОТО
Фото ілюстративне (джерело - Кореспондент)

У Луцьку на вулиці Арецулова, 8, працівники ТзОВ «Луцькспецбуд» спалювали деревину, що заборонено Правилами благоустрою міста. На їхнього виконроба інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти склали адміністративний протокол.

  *  *  *

У Луцьку на проспекті Соборності 24-річного чоловіка знайшли повішеним у власній квартирі. Сусіди почули неприємний запах у під’їзді, схожий на трупний, і викликали поліцію.

Як пояснили свідки, під підозру підпадала квартира лучанина Н., який проживав у помешканні сам. Також сусідів стривожило, що останній тривалий час не з’являвся на людях.

Працівники поліції прийняли рішення вибити двері до помешкання, де і виявили тіло господаря у петлі. Зі слів очевидців, тіло молодика було «чорного» кольору, що може свідчити про те, що він помер уже давно.
   *  *  *

29-річний мешканець Любомльського районі зізнався поліції у тому, що ввечері 23 лютого в селі Михайлівка на Рівненщині він наїхав на людину автомобілем «BMW Х5».

Тіло загиблого знайшли ще вночі 24 лютого. На місці ДТП слідчі виявили уламки автомобіля «BMW» сірого кольору. На території області був уведений оперативний «план-перехоплення». 

Волинянин пояснив, що того вечора, рухаючись у напрямку Рівного, не помітив пішохода.

  *  *  *

У Луцьку на вулиці Кравчука ввечері 26 лютого Nissan Micra в’їхав у магазин «Євросеконхенду». На місці аварії працювала патрульна поліція, яка з’ясує причини автопригоди.

  *  *  *

Увечері 25 лютого у поліцію Волині зателефонував чоловік і повідомив, що під час мітингу поблизу міської ради у Ковелі буде замінування.

Вибухотехніки ретельно обстежили територію поблизу адмінбудівлі, однак вибухівки не виявили.

З’ясувалося, що дзвінок на лінію «102» здійснив 38-річний ковельчанин.

  *  *  *

У 36-річного жителя Володимира-Волинського із двору його будинку викрали автомобіль «ВАЗ 2101». Транспортний засіб, який за орієнтуванням був схожий на викрадений, затримали прикордонники поблизу міжнародного пункту пропуску «Устилуг».

З’ясувалося, що кримінальне правопорушення скоїв 30-річний раніше судимий житель Володимира-Волинського. Легковик вилучили.

  *  *  *

Поблизу привокзального майдану Луцька невідомий вирвав з рук сумку чоловіка та побіг в невідомому напрямку. Патрульні обстежили прилеглу територію і помітили підозрілого, у руках якого була сумка. Його запитали, що у сумці, однак незнайомець пояснити не зміг. 30-річного місцевого жителя затримали та доставили до Луцького відділку поліції.

  *  *  *

У Ковелі загубився 8-річний хлопчик. На щастя, він зміг показати поліцейським, де проживає. Встановили, що там проживає бабуся дитини, яка повідомила, що її внук мав піти в магазин, але перепутавши маршрутку, заїхав далеко від дому.  

  *  *  *

Знайшовся волинянин – житель села Тристень Рожищенського району – Святослав Гуменюк, який зник дорогою до Польщі. За словами його дружини Світлани, чоловік потрапив у бійку. Про місце знаходження чоловіка повідомила поліція. Його розшукували від 11 лютого.

  *  *  *

Колишнього військовослужбовця АТО, який зарізав співмешканку брата, визнали неосудним і вирішили госпіталізувати до психіатричного закладу із суворим наглядом – Волинську обласну психіатричну лікарню № 2 в селищі Олика.

Нагадаємо, 27 жовтня 2018 року колишній військовослужбовець із Луцька Олег під час збирання грибів у лісі вдарив ножем у горло співмешканку брата. Від отриманої травми жінка померла на місці. Трагедія сталася у Звірівському лісництві.

 *  *  *

На околиці села Любитів Ковельського району місцеві мешканці виявили три підозрілі предмети, які виявилися авіабомбами ФАБ-50. Небезпечні знахідки фахівці ДСНС знешкодили на спеціальному майданчику.

Також поблизу села Поповичі співробітники ДСНС вилучили та транспортували до підривного майданчика 5 артилерійських снарядів калібру 45 міліметрів та дві мінометні міни калібру 82 міліметри.

  *  *  *

Уночі 26 лютого у селі Брониця Камінь-Каширського району через порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів виникла пожежа у житловому будинку. Будівлю врятували.

Підготовлено за повідомленнями Патрульної поліції Волині, ГУНП Волині, обласного управління ДСНС, Департаменту муніципальної варти Луцька, а також видань Волинські новиниРайон.in.uaБУГ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кур'єрські служби у Луцьку: що, де, за які гроші. ПЕРШИЙ У ПОМІЧ
Наступна новина На HR-форум до Луцька з'їдуться спікери з усієї України. ПРОГРАМА
Останні новини
Схожі новини