Кур'єрські служби у Луцьку: що, де, за які гроші. ПЕРШИЙ У ПОМІЧ

Кур'єрські служби у Луцьку: що, де, за які гроші. ПЕРШИЙ У ПОМІЧ
Фото ілюстративне

Зручно, швидко та недорого. Такі головні вимоги, які ставлять до компаній, що займаються кур’єрськими доставками. Нині у Луцьку є з чого вибирати: тут мають свої відділення популярні логістичні компанії, кожна з яких має свої переваги і недоліки.

Перший дізнався, які кур’єрські служби працюють у Луцьку. І тепер знає, скільки у них філій, які вантажі можна через них відправляти, а головне – яка ціна послуг.

Ми вивчили, скільки коштує відправити з Луцька до Києва ноутбук вагою 2 кілограми та орієнтовною вартістю 6 тисяч гривень. Як інструмент використовували онлайн-калькулятори на сайтах компаній-перевізників. Все просто: вводиш туди маршрут, орієнтовну ціну товару, його габарити і вагу – й отримуєш результат.

Gunsel – 99 грн.

Компанія розпочала працювати у 1997 році.Спочатку почала надавати послуги пасажирських автобусних перевезень, але незабаром розширила список послуг. Компанія має понад 90 відділень у більш ніж 60 містах України.

Скільки відділень? У Луцьку працює 2 відділення: на вулиці Потебні 71 та на вулиці Лідавській 2.

Чи є обмеження у вазі? На вулиці Потебні приймають вантаж лише до 30 кілограм, а ось у другому відділенні таких обмежень немає.

Скільки вартує пересилка товару? Згідно з розрахунками на онлайн-калькуляторі, вартість перевезення нашого найтбука до Києва складає 99 гривень.

Чи є можливість надсилати посилки за кордон? Так, як запевняють у компанії, вантажі можуть надсилати до понад 100 країн світу авіаперевезеннями.

Нова Пошта – 80 грн.

Одна із найпопулярніших кур’єрських служб України. Була заснована у 2001 році, надає послуги експрес-доставки документів, вантажів і посилок для фізичних осіб та бізнесу. 

Скільки відділень? Загалом у Луцьку працюють 22 відділення «Нової Пошти». 

Чи є обмеження у вазі? Більшість відділень мають обмеження: приймають товар до 30 кілограмів. Лише у трьох відділеннях (1, 4, 5) приймають посилки, важчі 30 кілограмів.

Скільки вартує пересилка товару? Вартість доставки нашого ноутбука з Луцька до Києва за інформацією онлайн-калькулятора склала 80 гривень. 

Чи є можливість надсилати посилки за кордон? Наразі така можливість є лише у відділеннях, які знаходяться у Києві. У Луцьку поки що такої функції немає.

Укрпошта – 71 грн.

Державне підприємство поштового зв'язку, національний оператор поштового зв'язку, створене ще у 1994 році.

Скільки відділень? У Луцьку працює 20 відділень «Укрпошти». 

Чи є обмеження у вазі? Лише одне відділення у Луцьку, що знаходиться на проспекті Перемоги, 27, приймає великогабаритні замовлення від 30 до 550 кілограм. З решти відділень можна відправити вантаж, вагою до 30 кілограм.

Скільки вартує пересилка товару?  Вартість відправлення ноутбука у онлайн-калькуляторі склала 71 гривню.

Чи є можливість надсилати посилки за кордон? Так. З Укрпошти можна відправити посилки у 230 країн по всьому світу. Як пояснили у компанії, кожна країна має певні обмеження щодо ваги посилки, тому це потрібно врахувати наперед. А загалом «Укрпошта» береться за міжнародне перевезення вантажів, які не перевищують 30 кілограмів.

Meest Express – 70 грн.

Компанія почала працювати у 2005 році. Загалом по Україні є 2715 точок видачі посилок.

Скільки відділень? У Луцьку працює 2 відділення компанії: на вулиці Лідавській 8 та на проспекті Волі 66. Також у межах міста є точки видачі, де можна забрати посилки до 10 кілограмів.

Чи є обмеження у вазі? Відділення на вулиці Лідавській не має обмеження по вазі, а відділення, що на проспекті Волі, приймає та відправляє посилки до 30 кілограмів.

Скільки вартує пересилка товару? Згідно з розрахунками на онлайн-калькуляторі, вартість доставки ноутбука із Луцька до Києва становитиме 70 гривень.

Чи є можливість надсилати посилки за кордон? Як запевняють у компанії, є можливість надіслати вантаж до країн Європи, США, Канади, Грузії, Білорусі, Росії. Посилку перевозять літаком. Є певні обмеженні по вазі, але їх уточнювати потрібно у кожному конкретному випадку.

In Time – 69 грн.

Ще одна кур’єрська служба, яка займається перевезенням як документів, так і великогабаритних посилок. Заснована у 2002 році.

Скільки відділень? У Луцьку є 6 відділень цієї логістичної компанії.

Чи є обмеження у вазі? Відділення №1, 4, 6 приймають вантаж до 1000 кілограмів. А ось відділення №2, 3, 5 можуть прийняти замовлення лише до 70 кілограмів.

Скільки вартує пересилка товару? Вартість доставки ноутбука із Луцька до Києва становитиме 69 гривень, згідно з розрахунками онлайн-калькулятора.

Чи є можливість надсилати посилки за кордон? Так. Листи і документи, посилки та більші вантажі можна відправити до 220 країн світу. Термін доставки складає від п'яти робочих днів у залежності від маршруту.

Автолюкс Експрес Пошта – 68 грн.

Скільки відділень? У Луцьку працюють 3 відділення: на Рівненській 44, Привокзальній 10 та Карбишева 1.

Чи є обмеження у вазі? У центральному відділенні на Карбишева приймають великі вантажі: понад 50 кілограмів, а ось у двох інших є обмеження – до 50 кг.

Скільки вартує пересилка товару? Згідно з розрахунками на онлайн-кулькуляторі, вартість доставки ноутбука з Луцька до Києва становитиме 68 гривень.

Чи є можливість надсилати посилки за кордон? Компанія «Автолюкс» надає послуги доставки кореспонденції по всьому світу. Таким чином, можна відправити в будь-яку точку світу документацію (вагою - до 400 грам, формату А4), яка не представляє комерційної цінності. 

Також компанія має власні офіси в Лівані і Сирії, завдяки чому налагоджено регулярну експрес-доставка вантажів між офісами в Україні, Лівані та Сирії. Два знаходяться на території Лівану - в Бейруті: Шиях і Джун, а також ще два на території Сирії - в Дамаску і Тартусі.

Делівері – 54 грн.

Група компаній  «DELIVERY» почала роботу в 2001 році. Основною спеціалізацією групи є надання транспортних та логістичних послуг для сектору В2В (суб’єкти підприємницької діяльності та корпоративний сектор) як на території України, так і за її межами. 

Скільки відділень? У Луцьку працюють 4 відділення «Делівері».

Чи є обмеження у вазі? У всіх чотирьох відділеннях приймають вантаж до 500 кілограмів.

Скільки вартує пересилка товару? Згідно з онлайн-калькулятором, вартість доставки нашого стандартного ноутбука становитиме 54 гривні. 

Чи є можливість надсилати посилки за кордон? Так, як запевняють у компанії, є змога відправити замовлення у «практично всі країни світу». Втім, так як йдеться про авіаперевезення, можуть бути нюанси. Як пояснили нам у компанії, якби ми захотіли передати ноутбук, скажімо, у Польщу, переслати його можуть лише без батареї та флешок. Тож такі нюанси потрібно уточнювати наперед.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нові автомобілі, куплені для сімейних лікарів Волині, і досі не їздять на виклики. ВІДЕО
Наступна новина Волинь: хроніка пригод вівторка, 26 лютого. ФОТО
Останні новини
Схожі новини