Волинь має 55% потужності: чи буде в лучан сьогодні вода і світло

Волинь має 55% потужності: чи буде в лучан сьогодні вода і світло

За інформацією енергетиків, атомні електростанції продовжують набирати потужності, поступово вмикають енергоблоки. У зв‘язку з цим на область в порівнянні з вчорашнім днем додали ще 40 мВт потужності. Вцілому сьогодні область має 200 мВт, що становить близько 55% від необхідної потужності електроенергії.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук. 

«У зв‘язку з додатковими 40 мВт ПрАТ «Волиньобленерго» почергово вмикає електроенергію усім мікрорайонам та прилеглим селам нашої громади на кілька годин. В порівнянні з вчорашнім днем є можливість одночасно заживити більше споживачів та подавати електроенергію більш тривалий період часу», – написав мер. 

За його словами, вся критична інфраструктура заживлена. Вода має бути скрізь, за винятком поверхів вище 4-6 у будинках, які тимчасово без електроенергії та окремих об‘єктів, де є пориви.

Тепло подано до понад 99% будинків, без тепла лише 5 багатоквартирних будинків. Наші працівники ДКП «Луцьктепло» продовжують працювати з будинками, де встановлено ІТП, щоб подати теплоносій напряму, там де ІТП цьому заважає.

Вода має бути скрізь, за винятком поверхів вище 4-6 у будинках, які тимчасово без електроенергії та окремих об‘єктів, де є пориви.

Електротранспорт, за словами міського голови, ще не працює, автобуси їздять в режимі вихідного дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: А вона продавала квіти. РЕПОРТАЖ з луцького позавчора, бо не було світла


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військовий з Волині одружився з коханою он-лайн. ФОТО
Наступна новина На війні загинув батько трьох дітей з Волині
Останні новини
Схожі новини