Волинь - у топі областей, куди найменше їздять туристи

Волинь - у топі областей, куди найменше їздять туристи
джерело фото: pravda.lutsk.ua

Волинська область увійшла до топу найменш відвідуваних областей країни.

Результати моніторингу статистичних спостережень динаміки туристичних потоків територією України,  отриманих від мобільних операторів ПрАТ «Київстар», ПрАТ «Vodafone Україна» та ТОВ «Lifecell» за І півріччя 2018 року, оприлюднило Мінекономрозвитку.

До моніторингу включені агреговані дані щодо переміщень абонентів усіх трьох мобільних операторів разом узятих. Основним завданням моніторингу є продемонструвати основні потоки переміщень громадян в межах країни, так і за кордон.

Дані моніторингу фіксують статистичну інформацію про не унікальних абонентів мобільного зв’язку виключно у зведеному знеособленому вигляді. 

Відповідно до отриманих даних моніторингу, найбільш відвідувані абонентами українських операторів мобільного зв’язку області України: Київська - 27,5%, Львівська - 6,1%, Полтавська - 5,2%, Житомирська - 5,1%, Черкаська - 5%.

Тоді як до найменш відвідуваних областей країни відносять: Сумська - 2,1%, Волинська - 1,7%, Чернівецька - 1,4%, Донецька - 0,5%, Луганська - 0,2%.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині п’яного водія оштрафували на 20 тисяч гривень
Наступна новина «Стеляться тумани»: ранкові світлини осені на Волині. ФОТО
Останні новини
Схожі новини