Судитимуть волинського експоліцейського, який влаштував стрілянину в Хрінниках

Судитимуть волинського експоліцейського, який влаштував стрілянину в Хрінниках

ДБР завершило розслідування справи екс-поліцейського з Волині, який влітку минулого року влаштував стрілянину біля річки. Чоловік відпочивав біля Хрінницького водосховища на Рівненщині. З наразі невідомих причин правоохоронець побив одного з відпочивальників, а тоді безпричинно влаштував хаотичну стрільбу з табельної зброї.

Чоловіка вже звільнили з поліції, за скоєне йому загрожує до семи років тюрми, – повідомляє zaxid.net. 

Як встановило слідство, 28 серпня поліцейський влаштував стрілянину під час відпочинку поблизу Хрінницького водосховища на Дубенщині. У присутності інших відпочивальників він спочатку побив волинянина, який теж відпочивав з друзями неподалік, а потім, без будь-якого приводу, ще й почав вести хаотичну стрілянину з табельної вогнепальної зброї.

Рівненська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно нині вже колишнього начальника одного з відділів слідчого управління ГУ НП у Волинській області. Йому інкримінують хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї.

У разі доведення вини йому загрожує від трьох до семи років ув'язнення. Відомо, що чоловіка вже звільнили з поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У гаражі волинянина знайшли майже кілограм марихуани
Наступна новина На Волині на Водохреще біля водойм розгорнуть 9 рятувальних постів. Купатися радять там
Останні новини
Схожі новини