Волинь втратила на війні ще чотирьох Героїв

Волинь втратила на війні ще чотирьох Героїв

Війна забрада забрала життя ще чотирьох захисників з Волині.

Про це інформує ОВА.

20 жовтня 2024 року загинув старший солдат Валерій Гаржа (1988 р.н.), житель села Здомишель Ратнівської громади. На військову службу воїн був призваний у червні 2024 року.

Захисник Олександр Білоус (1995 р.н.) помер 2 жовтня 2024 року внаслідок поранень, отриманих 14 вересня у боях із ворогом. Воїн певний час проживав у селі Залісся Сошичненської громади. 22 жовтня Героя назавжди попрощалися в рідному місті Сквира Київської області.

На щиті до рідного Ковеля назавжди повертається Захисник – 48-річний Валерій Степанюк. Воїн загинув 19 лютого цього року, проте лише нещодавно його тіло ідентифікували за результатами ДНК-експертизи. Увесь цей час його вважали зниклим безвісти. Старший механік-водій 3-ої окремої танкової бригади загинув на Харківщині.

Лучанин, солдат Олег Годлевський (1983 р.н.) помер 20 жовтня 2024 року у госпіталі населеного пункту Гаврилівка від поранень, отриманих 04 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області

Щирі співчуття рідним і близьким Захисників. Вічна пам’ять, честь і шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина СБУ: 64 посадовцям МСЕК оголошено підозру, понад 4 тис. висновків про інвалідність скасували
Наступна новина Оголосили збір коштів на потреби бійців батальйону «Любарт»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні