Волинь засипає снігом. Водіїв просять не сідати за кермо без нагальної потреби

Волинь засипає снігом. Водіїв просять не сідати за кермо без нагальної потреби
Фото ілюстративне

Відучора на Волині сніжить. Дорожники працюють в цілодобовому режимі, аби забезпечити безпечний та безперебійний проїзд автошляхами державного значення. Уночі та на зранку дороги розчищали 52 одиниці спецтехніки. Проїзд забезпечено, снігоприбиральна техніка продовжує працювати. Втім, водіїв просять без крайньої потреби не сідати за кермо.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області. 

За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології сьогодні впродовж дня снігопад триватиме, висота снігового покрову сягатиме 10-17 см.

«Такі погодні умови належать до 1-жовтого рівня небезпечності і можуть призвести до порушення та часткового припинення руху автотранспорту. Враховуючи складні погодні умови, радимо без крайньої потреби не вирушати в дорогу.

Тим паче не варто сідати за кермо, якщо досі «не перевзули» авто у зимові шини або є проблеми з його технічним станом. Якщо відмовитись від поїздки немає змоги – ретельно підготуйтесь до неї, будьте максимально уважними, обережними та відповідальними на автошляхах, а також не створюйте перешкод для роботи дорожньої техніки», – йдеться у дописі.

Під час негоди рекомендують водіям, насамперед великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою на дорогах державного значення (шукайте на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe)

У разі ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону телефонуйте до оператора диспетчерської служби за номером (0332) 78 54 88 (працює цілодобово).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Робимо усе, щоб її врятувати». У якому стані 39-річна жінка, яку збив неповнолітній біля «Там-Таму»
Наступна новина У Луцьку на Набережній зіткнулися 4 автівки. На дорозі – величезний затор
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні