Волиньгаз просить подбати про безпеку та перевірити мережі газопостачання

Волиньгаз просить подбати про безпеку та перевірити мережі газопостачання
Фото ілюстративне

Більше 700 клієнтів «Волиньгазу» замовили у компанії послугу з технічного обслуговування внутрішніх мереж газопостачання.

Відповідно до українського законодавства, відповідальність за внутрішні мережі та газове обладнання у приватних будинках і квартирах несуть їхні власники. У компанії кажуть, що міжопалювальний період – це найзручніший час для того, щоб провести обстеження та технічне обслуговування внутрішніх мереж газопостачання.

«Наша компанія пропонує споживачам технічне обслуговування внутрішніх мереж за фіксованою ціною. Вона становить 300 грн. на рік. Таким чином, кожна родина може подбати про безпеку – свою і близьких. Адже саме регулярне технічне обслуговування раз на рік дозволяє безпечно споживати газ, утримуючи мережі у безаварійному стані», – зауважив директор з капітального будівництва АТ «Волиньгаз» Сергій Галянт.

Договір укладають на добровільних засадах, до його вартості не входить обслуговування газових приладів, ремонт внутрішніх мереж та приладів обліку.

Клієнт, який підписує таку угоду отримує:

  • обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від вводу до будинку (квартири) до газового приладу;
  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів;
  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку;
  • перевірку працездатності і змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах, усунення витоків на муфтових з’єднаннях.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку перекриють рух у зв'язку з процесійною ходою. Де і коли
Наступна новина «Район я бачу процвітаючим у всіх аспектах», - голова фракції «Батьківщина» Тетяна Павлова-Багрійчук
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні