Волиньрада достроково припинила повноваження депутата, якого судять за хабар

Волиньрада достроково припинила повноваження депутата, якого судять за хабар

Волинська облрада припинила повноваження депутата Валентина Кошельника на підставі його заяви.

Про це стало відомо у вівторок, 19 березня, під час засідання позачергової 25 сесії Волинської обласної ради восьмого скликання. Таке рішення підтримав 51 обранець громади, пише ВСН

«Достроково припинити повноваження депутата Волинської обласної ради Кошельника Валентина Івановича у зв’язку з його особистою заявою про складення депутатських повноважень. Невідкладно поінформувати Волинську обласну територіальну виборчу комісію про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради», - йдеться у рішенні.

Нагадаємо, раніше Валентина Кошельника викрили на одержанні неправомірної вигоди у сумі 35 тис. дол. США.

Він вимагав цю суму від особи, яка мала намір придбати земельну ділянку на території однієї з територіальних громад Волинської області для створення на ній підприємства з утилізації відходів. В обмін на «винагороду» депутат обіцяв забезпечити прийняття місцевою радою низки рішень необхідних для отримання земельної ділянки у власність.

Довідково:

Валентин Кошельник - голова Володимир-Волинського міського осередку партії «Фронт Змін», засновник дитячо-юнацького футбольного клубу «ВІК», депутат 2-х скликань Володимир-Волинської міської ради, головний тренер юнацької збірної Волинської області з футболу.

2010 року обраний депутатом Волинської обласної ради за виборчим списком Волинської обласної організації політичної партії «Фронт Змін».Був членом постійної комісії з питань сім`ї, молодіжної політики, спорту та туризму.

У 2015 році обраний депутатом Волинської обласної ради від партії "Солідарність".

У 2020 р. обраний депутатом Волинської обласної ради від партії "ЗА Майбутнє". Член фракції "ЗА Майбутнє" в обласній раді. Член постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку посеред дороги загорілось таксі
Наступна новина Волиньрада звернулася до президента, аби з полону рф звільнили більше волинян
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні