«Волинська фондова компанія» – агродилер року на Волині

«Волинська фондова компанія» – агродилер року на Волині

«Волинська фондова компанія» вчергове підтвердила свою першість, ставши агродилером року на території Волинської області за підсумками 2017 року.

Почесну відзнаку компанія отримала на церемонії нагородження «Люди року. Волинь», що відбулася 15 грудня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

Цю високу нагороду для «Волинської фондової компанії» і генерального директора Спященка Олександра Євгеновича мав честь одержати директор зі збуту у Західному регіоні Покидюк Олександр Васильович, який виголосив слова вдячності організаторам премії та нашим клієнтам за підтримку та довіру, а також пообіцяв робити усе, щоб відповідати цьому почесному  титулу і надалі.

Варто відзначити, що підбиття підсумків року шляхом нагородження найбільш успішних волинян, що внесли вагомий внесок у розвиток нашої області  стало вже традиційним для Волині – премія «Люди року» в рамках загальнонаціональної програми «Люди ХХІ століття» відбулася в Луцьку вп’яте.

Ювілейну церемонію нагородження  своїми виступами прикрасили: учасниця національного відбору «Євробачення 2017» Анастасія Прудіус , cуперфіналіст шоу «Х-фактор» Кирило Каплуновський, музичний гурт «Шанс-Music», музичний гурт «Пластилін» та Анна Сліпчук, музичний гурт «Резус-Блюз» та Інна Кириченко, а також ансамбль Панфлейтистів музичного училища.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Львівщині «накрили» банду вчителів, яка торгувала наркотиками
Наступна новина «Дива трапляються»: напередодні Святого Миколая киянин знайшов собаку, яку шукав рік
Останні новини
Схожі новини