Волинська медсестра вигадала вагітність і заявила про викрадення дитини

Волинська медсестра вигадала вагітність і заявила про викрадення дитини

Колишня медсестра волинського наркодиспансеру Марія Сергіюк, яка заявила про викрадення новонародженої дитини, не була вагітною.

Такі висновки зробили одразу кілька акушерів-гінекологів, - пише Волинь24 з посиланням на сюжет НТН.

Нагадаємо, жінка стверджувала, що у Млинівській районній центральній лікарні на Рівненщині у неї викрали новонароджену дитину. 

Каже, що пам’ятає, як народила донечку, а через 2 дні вона зникла, і нині лікарі запевняють, що ні пологів, ні навіть вагітності не було.

"Дівчинку народила. Вага 3.200, 48 сантиметрів. Далі вони мене почали колоти, я їх питала за уколи, вони мені казали, що так треба. Потім мені щось робилося, я не знаю що, але в мене дитина була лише всього два дні", – розповідає Марія Сергіюк.

Цікаво, що наприкінці грудня Марія Сергіюк справді була у млинівській лікарні, однак не у пологовому відділенні, а у неврологічному зі струсом мозку.

І сусіди жінки, і навіть сільський лікар, який її оглядав, запевняють – Марія точно була вагітна.

Втім, судово-медичні експерти, яких викликали з Києва, переконують – жінка навіть не була вагітною. Медики не знайшли у пацієнтки післяпологових змін ні у молочних залозах, ні в органах малого тазу. Кажуть, її діагноз - «Синдром хибної вагітності».

Синдром хибної вагітності – психічне захворювання, симптоми якого такі ж, як і у справжньої вагітності. Тому рідні жінки і повірили у появу дитини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні запустили перше цілодобове дитяче онлайн-радіо з казками українською мовою
Наступна новина Горохівський священик знявся в новому українському фільмі
Останні новини
Схожі новини