Модель plus-size із Волині розповіла, як в 40 років виглядати «привабливою курагою». ФОТО

Модель plus-size із Волині розповіла, як в 40 років виглядати «привабливою курагою». ФОТО

Відома plus-size модель з Волині, учасниця телепроекту «Модель XL» Ірина Демчук, розповіла на, як у 40 років виглядати «привабливою курагою» та поділилася яскравими світлинами.

Про це йдеться в її дописі на Facebook, – пише Таблоїд Волині.

«В мене є власна теорія, чому деякі люди в 40 виглядають на 25 (насправді я не знаю, звідки взятий еталон 40 років, і чому в цьому віці хтось має виглядати жахливо, ми ж не дерева, рахувати круги на стовпі). Проте, я вважаю, що старість можна порівняти з фруктами, котрі сохнуть, і з фруктами, котрі гниють», – пише вона.

«Ти старієш від подій, котрих в твоєму житті не відбулося. Ти наче проживаєш 5 разів 16-ліття чи 3 рази 25-ліття, і твій вік застоюється, пліснявіє чи ... починає підгнивати і пушитись. Ну, і це природно висихати, це плата за прекрасності нашого життя, і коли у нас все йде правильно, то в 40 років ми виглядаємо як прівлєкатєльна курага, а не гнилий абрикос», – йдеться в її дописі.

«Давайте усім подіям відбутись, качайте прес і люби всіх нас, Господи, гучно. Цьом, разом з фотками молодості, котрій я дозволяю іти!» – йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Модель ХL» з Нововолинська поділилася світлинами столичного закулісного життя. ФОТО

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі поховали загиблого на Донбасі Василя Крищука
Наступна новина Учасники «Поліського літа з фольклором» зібралися в центрі Луцька. ФОТО
Останні новини
Схожі новини