Волинська облспоживспілка просить Луцькраду не ділити землю на Завокзальному ринку

Волинська облспоживспілка просить Луцькраду не ділити землю на Завокзальному ринку
джерело фото: Наші гроші

У Волинській облспоживспілці не погоджуються із проектом рішення міської ради, відповідно до якого одну з ділянок, що їй належить, хочуть поділити на дві частини.

Про це йдеться у зверненні організації від 24 липня.

Відповідно до проекту рішення від 18 липня «Про надання КП «Луцькі ринки» згоди на поділ земельної ділянки, яка надана в постійне користування на вул. Карпенка-Карого, 1» ділянку площею 3,5294 га хочуть розділити на частини по 2,8103 га та 0,7191 га. 

Натомість в організації заявляють, що на цьому місці знаходиться «єдиний майновий комплекс, який належить Волинській облспоживспілці, що підтверджується витягом з реєстру речових прав».

«Ухвалою Господарського суду Волинської області від 14 червня 2018 року у справі №903/390/18 за прзовом Волинської облспоживспілки до Луцької міської ради, третя особа КП «Луцькі ринки» про визнання недійсним та скасування рішень забезпечено позов шляхом заборони Луцькій міській раді відчужувати у будь-який спосіб, а також передавати у користування будь-кому земельну ділянку на вул. Карпенка-Карого, 1.

Враховуючи вищесказане просимо не здійснювати поділ вищевказаної ділянки, оскільки це суперечить чинному в Україні законодавству і веде до рейдерського захоплення майна облспоживспілки, яке внесено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно»,- йдеться у зверненні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Суб’єкти господарювання Волині спрямували до держбюджету 588,9 мільйона гривень ПДВ
Наступна новина 30 атовців отримали звання «Почесний громадянин міста Луцька»
Останні новини
Схожі новини