Волинська організація «БПП» відзвітувала про виконану роботу

Волинська організація «БПП» відзвітувала про виконану роботу

Волинська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка» зібралася на підсумкові конференцію.

Партійці звітували про свою роботу і обирали голову свого осередку, повідомляє Sfera-TV.

онад 4 тисячі волинян звернулися до громадських приймалень територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка». Про це звітують партійці під час конференції. Згадали також про найбільш успішній проекти, які проводили на Волині. А саме - «Антикорупція», «Толока», активне вивчення англійської мови у регіоні, відправлення  української книги на Схід і проект «Підтримка боротьби за незалежність України», покликаний допомагати військовим та їх родинам.

Серед партійних здобутків і  активна участь у процесах децентралізації на Волині. Зокрема під пильним прицілом партійного осередку ті громади, які досі не наважуються на об’єднання.

Також, під час  зустрічі учасники, згідно правил переобирали раду та голову своєї територіальної організації. Очільником партійного осередку «БПП «Солідарність» на Волині знову став Роман Романюк. 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в результаті аварії перекинувся Mercedes
Наступна новина У Києві сталася перестрілка, 6 осіб постраждали. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини