Волинська поліція розслідує незаконну порубку лісу та опір лісовій охороні

Волинська поліція розслідує незаконну порубку лісу та опір лісовій охороні

У ніч на 2 березня у лісовому масиві поблизу селища Цумань Ківерцівського району, співробітники Цуманського лісового господарства виявили двох осіб, які незакнно зрізали дуба. Зловмисники намагалися покинути місце злочину.

Під час їх затриманя, один із правопорушників застосував до 27-річного мисливствознавця сльозогінний газ, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські встановили, що крмінальні правопоушення скоїв раніше судимий за крадіжку 21-річний житель селища Цумань. Разом із ним на місці злочину перебував 17-річний житель цього ж селища.

«Наразі, раніше судимому волинянину уже повідомилено про підозру в інкримінованих злочинах. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу», – повідомив Юрій Столярчук, начальник Ківерцівського відідлу поліції.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 та ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконну порубку лісу та насильство щодо працівника правоохоронного органу.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині впіймали крадія рейок
Наступна новина Простий шлях для економії коштів - конденсаційна технологія від «БОШ-ТЕПЛО», що доступна кожному
Останні новини
Схожі новини