Волинська «швидка» отримала ще шість нових автомобілів

Волинська «швидка» отримала ще шість нових автомобілів

Шість нових автомобілів швидкої допомоги типу В Citroen Jumper придбано для Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги. Вони обладнані дефібриляторами, апаратами ШВЛ, кардіографами, системами подачі кисню тощо.

Про це на своїй сторінці повідомив голова облради Григорій Недопад.

Автомобілі будуть передані для спеціалізованих бригад, які надають допомогу хворим на COVID-19.

«Придбання цієї партії автомобілів стало можливим завдяки створенню обласного благодійного фонду «Надія» на базі Волинської обласної лікарні ще на початку пандемії. Кошти на боротьбу з коронавірусом на Волині оперативно виділили і спрямували з благодійного фонду Ігоря Палиці«Тільки разом», а також із обласного та Луцького міського бюджетів», – йдеться у дописі.

Голова облради зазначає, що ще на початку карантину Волинь однією із перших в Україні отримала повне забезпечення всім необхіднім для боротьби з коронавірусом і для лікування хворих. У результаті кошти, спрямовані для Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Національною службою здоров’я України, вдалось зекономити і придбати нові «швидкі», які значно поліпшать роботу обласного центру екстреної медичної допомоги.

«Нові реанімаційні автомобілі обладнані дефібрилятором, апаратами швл, кардіографом, системами подачі кисню та ін. Вдячний директору обласного центру екстреної медичної допомоги Володимиру Шмалю та всім залученим у процес боротьби з коронавірусом на Волині за правильний розподіл коштів і своєчасне реагування на нові виклики, зумовлені карантином. Це забезпечило в цілому злагоджену роботу і вдалий результат», – зазначає Недопад.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Затримали колишнього спільника луцького терориста Кривоша. Був священником
Наступна новина У Луцьку на вулиці Львівській тимчасово не буде води
Останні новини
Схожі новини