Волинські фіскали розпочали робочий день із вшанування української вишиванки

Волинські фіскали розпочали робочий день із вшанування української вишиванки

Волинські фіскали приєдналися до заходів з нагоди Дня вишиванки.

Представники колективу волинських фіскалів на чолі з начальником Головного управління ДФС у Волинській області Світланою Савчук взяли участь в урочистостях з нагоди цього свята на Київському майдані у м. Луцьку. 

А щоб задокументувати цьогорічне свято працівників, котрі в цей день прийшли у вишиванках, запросили на колективне фото.

Як з’ясувалося, серед шанувальників національного вбрання – досвідчені працівники органів ДФС та молоді фахівці, котрі лише нещодавно стали частиною колективу волинських фіскалів.

Читати також: День вишиванки-2018: дата, традиції святкування та крилаті вислови

«Приємно, що наші працівники дбають про збереження багатовікової національної традиції та вміють гідно не лише носити український національний стрій, а й власноруч створювати неповторні українські вишиванки.

Милуючись українськими вишиванками, які є у гардеробі працівників органів ДФС, можна побачити не лише традиційні мотиви мистецтва вишивки Волині, а й все розмаїття кольорів та технік з різних куточків України. Українська вишиванка, як символ унікальної культури нашого народу, нині єднає схід та

Як відомо, семантика символів, колорит кольорів та техніки виконання вишивки відрізняються в регіонах України.

Читати також: Відомі волиняни похизувалися своїми вишиванками. ФОТО

Однак, незалежно від місяця та часу створення саме українська вишиванка й до сьогодні в усьому світі визнається унікальною культурно-історичною спадщиною та символом прадавнього українського народу, чия історія та філософія буття через мережані символи зберігається та примножується упродовж тисячоліть.   

Читати також: «Дивнi вiзерунки cяють, мов живi!», - день вишиванки в облраді

Читати також: Зворушливе відео до Дня Вишиванки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Закривавлене обличчя та накладений гіпс: на Закарпатті хлопець випав з потяга
Наступна новина На Трійцю Луцьк відвідає Патріарх Філарет
Останні новини
Схожі новини