Лучани подарували песику-піротехніку Патрону вишиванку

Лучани подарували песику-піротехніку Патрону вишиванку
Фото Instagram-сторінка Патрона

Талісман чернігівських піротехніків, службовий пес Патрон, який став всеукраїнським улюбленцем і справжньою зіркою соціальних мереж, напередодні Дня вишиванки отримав тематичний подарунок від своїх підписників.

Вишиту сорочку відомому джек-рассел-тер’єру презентували лучани, – повідомляє ІА «Волинські Новини»

«Доброго ранку, ми з України. Друзі, тепер у мене є не тільки патріотичний пледик, а і своя просто супер-мега вибухонебезпечна вишиванка. Скажіть, вона мені дуже пасує! Дякую @natali201219 за такий подарунок», – вказано в підписі до фото, на якому Патрон позує у вишиванці.

Як розповіла Наталія Циплюк, виготовленням вишиванок для домашніх улюбленців вона з командою займається вже понад рік.

«Ще у 2020 році, на День Незалежності, мені спало на думку: як так, у мене є вишиванка, у чоловіка є вишиванка, а в нашого кота немає? Моя найкраща подруга Катруся – швачка.

Я їй запропонувала: «Катю, в нас є модель, у нас є можливість, спробуємо виготовити вишиванку коту?» Ми спробували і в нас усе вийшло. Ми сфотографували кота й опублікували світлини в соціальних мережах», – пригадала вона.

Невдовзі користувачі почали цікавитися в Наталії, де можна замовити таку ж вишиванку своїм чотирилапим улюбленцям. Так виникла ідея започаткувати власну справу з виготовлення вишитих сорочок собакам і котам.

«Я створила профіль у Instagram, де публікую фото тваринок у наших вишиванках, які мені надсилають замовники. Не скажу, що ми маємо дуже багато замовлень, але щомісяця відшиваємо як мінімум п’ять вишиванок. У нас немає конвеєру. Ми шиємо сорочку кожній тваринці індивідуально. Враховуємо всі побажання», – зауважила Наталія.

">http://

Виготовлення однієї вишиванки коту чи собаці зазвичай займає кілька днів. Однак після фото Патрона доводиться розписувати замовлення навіть на кілька тижнів наперед, адже охочих придбати вишиванку своєму улюбленцю багато.

«Патрон – популярний песик. Усі його дуже люблять, і ми також. Світлини, відео з ним завжди викликають усмішку в цей нелегкий для кожного українця час. Тому ми вирішили зробити йому приємний подарунок. Я зв’язалася з господарем Патрона, запитала, чи він буде не проти, якщо ми виготовимо вишиванку для його песика. Йому ідея сподобалася, тож він залюбки погодився», – розказала Наталія.

Клієнти надають перевагу класичним орнаментам. Серед кольорів абсолютним фаворитом є блакитний. Одне з найцікавіших замовлень – вишиванка для йорка з нагоди весілля його господарів.

">http://

У цілому лучани вже виготовили понад сотню вишиванок для чотирилапих улюбленців з усієї України.

Відзначимо, що пес Патрон працює в команді піротехніків ДСНС Чернігівської області. 9 травня за свою роботу він отримав від Президента України Володимира Зеленського медаль «За віддану службу». Собака допоміг знайти понад 200 вибухових пристроїв.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Читати також: Обдзвонив три тисячі людей, щоб допомогти зоопарку в Луцьку. Історія благодійника з Німеччини


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькій громаді попрощались з двома загиблими військовими
Наступна новина У боях з окупантами загинув військовий з Волині Сергій Демидов
Останні новини
Схожі новини