Волинські громади отримали понад три мільярди гривень

Волинські громади отримали понад три мільярди гривень

На Волині місеві громади отримали понад 3 мільярди гривень податкових платежів. Це на чверть більше, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.   

Зокрема, протягом січня-жовтня 2018 року до місцевих бюджетів на Волині сплачено 3 мільярди 142 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

«Сума податкових платежів, які надійшла до місцевих бюджетів, вже перевищила надходження за весь 2017 рік  Очікуємо, що позитивна динаміка  у надходженнях до бюджетів громад збережеться до кінця фінансового року», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів наголосила, що фінансовий стан громад безпосередньо залежить від позиції органів місцевої влади в питаннях легалізації праці, детінізації підприємницької діяльності та відносин із землекористувачами та власниками земельних угідь.

Водночас в ГУ ДФС у Волинській області нагадують, що фінансовий стан громад значною, а подекуди визначальною мірою залежить від сплати податку на доходи фізичних осіб.

Виконуючи вимоги Уряду відповідно до розпорядження від 05.09.2018 №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення», фіскали спільно з представниками Держпраці значно активізували роботу у напрямку легалізації трудових відносин. Зокрема, окрім системних заходів з роз’яснення вимог закону у сфері зайнятості, за наявності підстав проводяться контрольно-перевірочні заходи.


 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Таємниці Луцького замку на світлинах фотографа
Наступна новина «Світязь вражає»: фантастичні знімки волинського озера. ФОТО
Останні новини
Схожі новини