Волинські митники затримали автомобіль із наркотиками та набоями. ВІДЕО

Волинські митники затримали автомобіль із наркотиками та набоями. ВІДЕО

У ніч з 16 на 17 січня на «червоному коридорі» митного посту «Ягодин» при спробі виїхати з України волинські митники затримали автомобіль, яким виїжджали іноземці, – йдеться у сюжеті 12 каналу

За словами митників, громадяни Франції та Нідерландів поводили себе підозріло. Під час проведення огляду їхніх речей під шапкою, на голові водія, було виявлено прозорий поліетиленовий пакет. У ньому містилась речовина темно-зеленого кольору, схожа на канабіс.

За фактом протиправного діяння француза, що містить ознаки злочину за статтями 15 та 305 Кримінального кодексу України, в управління Служби безпеки України скерований відповідний звіт. Речовина вилучена, проводиться її експертиза.

У тому ж “Ягодині” під час огляду автомобіля українця, увагу волинських митників привернув рюкзак на задньому пасажирському сидінні. У його боковій кишені, поряд зі щіткою для взуття, знаходився поліетиленовий пакет білого кольору.

У ньому виявлено 11 металевих предметів циліндричної форми жовтого кольору, схожі на набої до вогнепальної бойової зброї. В нижній частині гільз присутні написи: «38» та «88». Схожі на набої предмети вилучено, призначена їх експертиза. В управління Служби безпеки України у Волинській області направлений звіт про протиправне діяння громадянина, яке містить ознаки злочину.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині на хабарі викрили сільського голову
Наступна новина На Волині пограбували жінку, поки вона сиділа у зубного
Останні новини
Схожі новини