Волинські оперативники викрили сутенера, який вербував жінок для проституції. ФОТО

Волинські оперативники викрили сутенера, який вербував жінок для проституції. ФОТО

Оперативники управління міграційної поліції припинили злочинну діяльність 45-річного сутенера, який втягував жінок у заняття проституцією.

Про це інформує поліція Волині.

Під час досудового слідства встановлено, що 45-річний житель Рівненщини, протягом 2023 року, діючи умисно, з корисливих спонукань, маючи прямий умисел направлений на систематичне заняття протизаконною діяльністю, пов`язаною з втягненням осіб жіночої статі в заняття проституцією з використанням шантажу, та забезпеченням таких осіб заняттям проституцією, тобто сутенерством, усвідомлюючи значення своїх дій, які виразились у здійсненні нагляду та контролю над особами жіночої статі, які надають послуги сексуального характеру, забезпеченні їх охороною, публікації оголошень з інформацією щодо надання послуг інтимного характеру за грошову винагороду на відповідних сайтах у всесвітній мережі «Інтернет» та підтриманні їх актуальності (рейтингу).

Слідчі оголосили йому про підозру за ч.1,2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Триває досудове слідство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З дитинства мріяв стати офіцером: спогади про Героя з Луцька Михайла Путінцева
Наступна новина Важливість амінокислот для здоров'я: роль та застосування
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні