Волинські оперативники викрили та затримали торговця зброєю

Волинські оперативники викрили та затримали торговця зброєю

Співробітники управління карного розшуку спільно із слідчими та відділом кримінального аналізу викрили 38-річного мешканця Кривого  Рогу у незаконному промислі – торгівлі зброєю. Відомо, що зловмисник вже судимий за збут зброї і нині відбуває умовне покарання, однак на шлях виправлення він не став,інформує пресслужба поліції. 

Задокументовано декілька фактів реалізації зброї, зокрема, пістолетів. Зброю поліцейські вилучили та скерували на відповідні експертизи. 

За місцем проживання та перебування фігуранта правоохоронці провели санкціоновані обшуки, вилучено знаряддя для переробки зброї, комплектуючі, патрони, мобільні телефони та чорнові записи, що свідчать про незаконну діяльність.

За силової підтримки спецпризначенців КОРД учора зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині він в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про оголошення підозри за статтею 263 (збут вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні поліг 25-річний Захисник з Волині
Наступна новина У селі на Волині горіла хата, в якій живе молода родина
Останні новини
Схожі новини