Волинські поліцейські отримали чотири нових автомобіля

Волинські поліцейські отримали чотири нових автомобіля

Працівники кримінального блоку Головного управління Національної поліції у Волинській області отримали чотири нових автомобілі на базі Chevrolet.

Автомобілі були куплені на гроші фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», передає ІА Волинські новини.

Вручення автомобілів відбулося 7 лютого у Луцьку. Ключі від авто передав працівникам Нацполіції радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Він зауважив, що для виконання своїх обов’язків працівникам поліції потрібне елементарне забезпечення, зокрема, транспорт. Втім, поки що держава не у повній мірі забезпечує ці потреби. Наприкінці 2017 року рішення про придбання нових автомобілів для волинської поліції ухвалив Ігор Палиця, який розуміє важливість роботи правоохоронних органів заради порядку в області та боротьби зі злочинністю.

Передаючи чотири нові автомобілі, радник міського голови висловив сподівання, що вони дозволять працівникам поліції більш якісно виконувати свої обов’язки. Три автомобілі використовуватимуть працівники карного розшуку, один – працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Це – нові авто на базі Chevrolet, з бензиновим двигуном.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для закоханих лучан влаштують ярмарок напередодні Дня святого Валентина
Наступна новина У Луцьку відремонтують проспект Волі
Останні новини
Схожі новини