Волинські поліцейські затримали торговця зброєю

Волинські поліцейські затримали торговця зброєю

Волинські поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у торгівлі зброєю. Зловмисникові загрожує до семи років позбавлення волі. 

Задокументували його протиправну діяльність оперативники управління карного розшуку області спільно із працівниками Луцького районного управління поліції у співпраці із співробітниками відділу кримінального аналізу, інформує поліція Волині. 

Правоохоронці встановили, що 50-річний житель Черкаської області переробляв небойову зброю на вогнепальну та здійснював її реалізацію.

У суботу, 30 березня, оперативники за силової підтримки спецпризначенців КОРД провели за місцем проживання фігуранта санкціонований обшук. У його результаті поліцейські вилучили два пістолети із ознаками переробки, понад сто набоїв різного калібру та порох.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Підозрюваному суд обрав запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Досудове розслідування триває», – повідомила керівниця сектору боротьби з незаконним обігом зброї та вибухівки управління карного розшуку ГУНП Юлія Корецька.

Процесуальне керівництво здійснює Луцька окружна прокуратура.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині судять групу наркоділків
Наступна новина За звільнення Київщини президент вручив ордени військовим з 14 ОМБр
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні