Волинські пожежники отримали подарунок від Польщі

Волинські пожежники отримали подарунок від Польщі

Іваничівська селищна рада і гміна Консковоля Республіки Польща підписали договір про співпрацю, після чого польська сторона подарувала іваничівським рятувальникам пожежну машину.

Пожежний автомобіль перетнув кордон України і запаркувався в гаражі 18-ої пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України селища Іваничі, повідомляє Буг.

Як повідомив начальник частини Олександр Хом’як, автомобіль пройшов розмитнення, воно було безкоштовним.

Працівники ознайомилися з технікою і залишилися задоволеними подарунком, відзначивши, що з таким автомобілем ефективність роботи при гасінні пожежі буде значно вищою.

«Зараз ми відправили документи в Київ на постановку автмобіля на військовий облік, так як пожежна частина воєнізована. Машина буде на українських військових номерах.

Попередньо ми домовлялися, що до кінця грудня наші польські партнери приїдуть в Іваничі і на зустрічі з працівниками 18-ої пожежної рятувальної частини урочисто передадуть цей автомобіль новим власникам на українській стороні», – повідомив заступник селищного голови Микола Пасевич.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Час підводити підсумки! У Луцьку відбудеться майстер-клас на тему ефективного планування 2018 року
Наступна новина Журналістка виграла в апеляції у благодійного фонду Ігоря Палиці
Останні новини
Схожі новини